Menu Sluiten

Over ons

Een verbouwing begint vaak met een mooi idee. Maar hoe werkt u dat idee goed uit? En binnen uw budget? Met zo min mogelijk overlast? Bouwbedrijf De Klusbaas BV helpt u om uw project optimaal uit te voeren. Hoge kwaliteit is hierbij de norm.

Elk project is anders. Daarom willen we graag een helder beeld krijgen van wat u voor ogen staat. Door duidelijke afspraken en regelmatig overleg zorgen we ervoor dat uw project naar tevredenheid wordt opgeleverd. En tegen een betaalbare prijs.

De Klusbaas BV werkt met een team van enthousiaste medewerkers. Dit zijn vakmensen die er alles aan doen om uw woon- of werkomgeving zo min mogelijk te verstoren en de overlast voor u tot een minimum te beperken. We werken snel, effectief en netjes.

Wij zijn gespecialiseerd in complexe projecten, verbouwingen, onderhoud en renovatie. Maar u kunt ook bij ons terecht voor kleinere klussen. De Klusbaas BV werkt voor particulieren en bedrijven.

Droomt u van een stijlvolle aanbouw, karakteristieke renovatie, riante woonkelder of fonkelnieuwe woning? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wij zijn de mannen van uw bouwdromen! De Klusbaas BV maakt élk bouwplan haalbaar. Laat uw ideeën en dromen uitkomen. Wij (ver)bouwen alles. En altijd met een hoogwaardig en verrassend eindresultaat.

Een afspraak maken en een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Neem contact op

De Klusbaas BV
Nieuwe Havenweg 81-F
1216 BP Hilversum

t: 035 – 3031750
e: info@deklusbaas.nl

KvK: 32089260
BTW nummer: NL001875429B85