Menu Sluiten

Diensten

ONDERHOUD EN TIMMERWERK

Uw bedrijf kan op verschillende manieren schade leiden door invloeden van buitenaf. Na een storm, brand, inbraak of andere actuele schade is onmiddellijk herstel gewenst en van cruciaal belang. Opdrachtgevers met een 24-uurs servicecontract kunnen te allen tijde een beroep doen op het serviceteam van De Klusbaas BV.

Het serviceteam van De Klusbaas BV rekent af met stormschade, vervolgschade, diefstalschade en brandschade.

Wilt u meer informatie over onze 24-uurs servicedienst? Wij beantwoorden graag uw vragen! Heeft u reeds een 24-uurs servicecontract afgesloten? Dan kunt u 365 dagen per jaar contact met ons opnemen via onderstaand servicenummer.

035-3031750

REPARATIEWERK

Uw woning is erg kwetsbaar doordat er in geleefd wordt en door externe factoren. Uw muren kunnen schade oplopen, uw dak kan lekkage gaan vertonen en uw afvoer kan verstopt raken. Met periodiek onderhoud voor het buitenwerk als binnenwerk behoud u de waarde van uw huis.

De Klusbaas BV Serviceteam voert ook de nodige reparaties voor u uit. Wij kunnen niet alleen uw schilderwerk verzorgen maar tevens lekkages repareren en loodgieter-werkzaamheden uitvoeren. Wanneer u alleen maar kleine zwakke plekken in uw woning heeft is het ook belangrijk om ons in te schakelen.

SCHILDERWERK

Goed onderhoud is noodzakelijk voor uw huis! Daarbij hoort ook het regelmatig opnieuw schilderen binnen en buitenshuis. Weersomstandigheden tasten uw huis aan en door middel van goede verflaag kan dit tegengehouden worden.

De Klusbaas BV kan dit schilderwerk regelmatig voor u doen. Onze schilders zijn ervaren vakmensen en kunnen uw huis mooi opknappen. Bij eventuele schade kunnen wij dit direct repareren.

Neem contact op

De Klusbaas BV
Nieuwe Havenweg 81-F
1216 BP Hilversum

t: 035 – 3031750
e: info@deklusbaas.nl

KvK: 32089260
BTW nummer: NL001875429B85